dekan medicinskog fakulteta Davor Miličić spolni odgoj Judith Reisman

Dr. Judith Reisman zajedno s režiserom Timothyjem Tateom i istražiteljem Thomasom Hampsonom gostovala je u četvrtak na Medicinskom fakultetu u Zagrebu gdje ih je predstavio dekan Davor Miličić. Puna dvorana Medicinskog fakuteta na kraju predavanja pozdravila je Judith i druge goste gromoglasnim pljeskom.

U svom je obraćanju dekan Miličić osudio djelo Alfreda Kinseyja istaknuvši kako kao Medicinski fakultet moraju osporiti ideju koju je promovirao Kinsey, a to je da su djeca seksualna bića od rođenja. Također je istakao činjenicu da je autor 4. modula zdravstvenog odgoja za djecu u Hrvatskoj dr. Štulhofer u Dubrovnik pozvao pedofile te surađivao s jednim pedofilom iz akademskih krugova. Nažalost, dr. Štulhofer je tijekom svoje karijere surađivao ne s jednim, već sa šest akademskih promicatelja pedofilije – Theom Sandfortom, Johnom Bancroftom, Erwinom Haberleom, Vernom Bulloughom, James Eliasom i Gunterom Schmidtom – i to treba stalno ponavljati u nadi da će nekome u cijeloj ovoj priči proraditi savjest kako bi se napravile bitne promjene u pogledu programa spolnog odgoja i uklonilo aktere koji zastupaju interese sumnjivih interesnih skupina.

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!

Obraćajući se na predavanju usmjerenom protiv pedofilije koje je promovirala građanska inicijativa “Ne dirajte djecu!”, akademik Miličić pozvao je osoblje i studente Medicinskog fakulteta da se očituju protiv doktrine kontroverznog američkog seksologa Alfreda Kinseya – što bi u konačnici miniralo politiku oko tzv. spolnog odgoja koji ulazi u hrvatske škole.

“Kao Medicinski fakultet mi moramo osporiti ideju koju je promovirao Kinsey, a to je da su djeca seksualna bića od rođenja. To je katastrofa”, istaknuo je Miličić.

dekan medicinskog fakulteta Davor Miličić spolni odgoj Judith Reisman

Tzv. spolni odgoj u Hrvatskoj napisao je Kinseyev diplomant i predstavnik dr. Aleksandar Štulhofer. Kako se prosle godine razotkrilo, dr. Štulhofer pozvao je pedofile u Hrvatsku, te je surađivao s jednim pedofilom iz akademskih krugova.

U svibnju prošle godine Ustavni sud je izbacio kurikulum iz škola, savjetujući Ministarstvo da se provede javna rasprava prije nego ga ponovno uvede. Jučer je ministar obrazovanja naložio svim osnovnim školama i vrtićima da ignoriraju i opstruiraju Građansku inicijativu “Ne dirajte djecu!”.

Osudivši temelj Kinseyeva kurikuluma tzv. spolnog odgoja dekan Miličić našao se u direktnom sukobu stavova s ministrom Željkom Jovanovićem, inače bivšim studentom Medicinskog fakulteta.

Gotovo 200 studenata i osoblja fakulteta slušalo je u četvrtak, 29. svibnja, predavanje američke znanstvenice dr. Judith Reisman, stručnjaka za otkrivanje pedofilskih mreža te bivšeg detektiva Thomasa Hampsona i britanskog TV novinara Tima Tatea.

Osoblje i studenti Medicinskog fakulteta pozvani su dati potporu novoj međunaronoj rezoluciji Judith Reisman Rezolucija 1: “Ne dirajte djecu!” – koja je ovaj tjedan upućena iz Zagreba – a u kojoj se od UN-a traži preispitivanje Kinseyeva Instituta koji promiče Kinseyeve tvrdnje kako djeca mogu profitirati od seksualnih zlostavljanja pedofila.

>>> Htjela je postati milijunašicom ubijajući nerođenu djecu. Sada se promijenila…

Izvor: Zdravstveniodgoj.com