imigranti europa finacirani

Neimenovani zaposlenik Austrijskih obrambenih snaga, koje su pod vodstvom austrijskog Saveznog ministarstva obrane, tvrdi da određene skupine u SAD-u plaćaju krijumčarima da dovode što više afričkih i bliskoistočnih imigranata u Europu.

Krijumčari zahtijevaju pretjerane svote novca kako bi dovukli izbjeglice ilegalno u Europu. Uvjeti su često vrlo jadni, ali prijevoz trenutno košta između 7.000 i 14.000 eura, ovisno o regiji i organizaciji,“ naveo je zaposlenik portalu Info-Direkt.at, premda dotičnu informaciju, očekivano, nitko nije potvrdio.

Postoje uvidi da su organizacije iz SAD-a stvorile financijski model i da većim dijelom pokrivaju troškove krijumčara. Nema svaki imigrant iz sjeverne Afrike 11.000 eura u gotovini. Nitko ne pita otkuda dolazi novac.

Novinari portala navode kako su pokušali provjeriti ovu tvrdnju u policiji, među političarima i drugim novinarima, ali zasad nitko nije potvrdio navedenu informaciju. Zaposlenik je u tom pogledu naveo kako postoji „striktno zataškavanje“ ovih informacija prema javnosti, a jasno je i zašto.

Ova vijest i ovakve informacije mogu i ne moraju biti istinite. Međutim, ako su imigranti doista siromašni kako se tvrdi u medijima, onda je doista pravo pitanje tko financira njihov dolazak u Europu, a posebno kada se radi o zemljama poput Etiopije, Sudana ili Eritreje. Na nekim društvenim mrežama moglo se vidjeti i komentara da novci dolaze od same EU.

Vidjeli smo da u slučaju recimo Senegala, imigranti unatoč dobrom stanju u svojoj zemlji također plaćaju svoj odlazak u Europu, što im se dopušta neovisno o tome što tamo nema rata. Takva priča je tek prepuna upitnika i nelogičnosti.

Ako je informacija doista točna, tada je očito da razne interesne skupine provode i financiraju plansko uništavanje autohtonog europskog stanovništva i zatiranje njegovog kulture, običaja itd. Ukratko, prema konvencijama UN-a, provodi se genocid.

Neovisno o svim ovim „teorijama zavjere“, kako ih neki nazivaju, jasno je svakome da Europa više nema svoje lice, jer njeno lice je prekriveno ljagom „različitosti“ i „jednakosti“ i za čega se krije smrt čitave lepeze europskih naroda. Dok se s jedne strane propagira prisilno nametnuta „humanost“ prema stranim tijelima – očitih parazitskih nakana – s druge strane se svi tobože zgražaju i iščuđavaju ogromnoj količini nasilja, kriminala, terora, silovanja i sve lošijeg ekonomskog stanja u svim europskim zemljama pogođenih „imigrantskom krizom“, a svaka kritika propale imigracijske politike naziva se uobičajenim osuđujućim epitetima.

Izvor: Pandora/Info-Direkt.at