milijan brkić vaso

“‘Vaso’ je moj kodni ratni nadimak, ali to ‘briselski Zoka’ koji rata nije vidio ne može ni znati. Za gospodina Zorana Milanovića, ja sam Milijan Brkić. Moji ratni suborci me mogu zvati ‘Vaso’”, napisao je na svom Facebook profilu glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić.

Brkić se osvrnuo na izjavu premijera Milanovića koji je uoči summita lidera Europske unije i Turske u Bruxellesu kazao da je razina “Tomislava Karamarka i Vase Brkića, razina tamnog vilajeta”.

“Milanović ponovno nije odgovorio predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku na javni upit, tko to štiti kriminal SDP-ove Vlade, DUDI-a, njegova brata Krešimira i tko upravlja obavještajnim podzemljem. Zoran Milanović nekadašnjem ravnatelju Hrvatskih sigurnosnih službi i načelniku PU Zagrebačke iz ratnih vremena slavnih ‘ALFI’, koji su zajedno sa drugim ratnim postrojbama obranili Hrvatsku, odgovara da smo Karamarko i ja ‘tamni vilajet’”, napisao je u statusu Brkić.

“Što očekivati od propalog diplomata i tehničkog predsjednika Vlade RH kojem branitelji smrde, a svi koji su odlazili braniti Domovinu za njega su polupismena sirotinja, dok je urbani dečko s Knežije, Zoran Milanović dezertirao u ‘briselske hodnike’. Najteža odluka iz njegove ‘odiseje’ u Briselu, bila je, za koji će se polovni automobil odlučiti. To je ‘braniteljska’ biografija čovjeka koji je cijelu Hrvatsku svojom nesposobnom politikom doista pretvorio u ‘tamni vilajet’”, zaključuje u statusu na Facebooku glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić.