niko kranjčar qpr hajduk

Nakon devet godina splitski klub ide ponovno u lov na Kranjčara, koji bi mogao na jugu oživjeti svoju karijeru…

Hajduk želi dovesti Niku Kranjčara! Ideja je to koja se rodila u glavama čelnika splitskog kluba. Štoviše, signali su već odaslani prema Kranjčaru koji bi se prvo trebao izjasniti privlači li ga zov Poljuda. Zov kluba koji ga je prigrlio 2004., kluba čiji navijači se i danas rado sjećaju Nike.

Je li nakon devet godina stiglo vrijeme za ponovni susret? Teško je reći, dalek je put od realizacije do ideje. Činjenica je da Kranjčar ima još godinu dana ugovora sa kijevskim Dinamom, no isto tako je vrlo izvjesno da će Niko napustiti Kijev.

Naravno, da bi ova ideja bila na jačim temeljima od čistog razmišljanja Kranjčar bi se trebao dogovoriti sa Ukrajincima oko mogućeg razlaza ili pak odlaska na posudbu. Što Hajduk može ponuditi Kranjčaru? Novca na Poljudu za igrača Nikinog kalibra nema, no sigurno da bi ga Split novim dolaskom prigrlio kao i prije 11 godina.

Kranjčar bi na Poljudu mogao oživjeti svoju karijeru, a Hajduk bi njegovim dolaskom napravio sjajan posao. No, polako… Puno se toga treba poklopiti, no ništa nije nemoguće. Pa tako ni Kranjčarov ponovni dolazak na Poljud…

Izvor: Goal.com