udaja sama za sebe udala

Mislili ste da ste vidjeli već sve oblike društvene degeneracije i ludila? Nova cirkusarija tog tipa dokazuje da nema kraja „luđačkoj kreativnosti“ modernog „progresivnog“ društva. Žena iz Londona odlučila se udati za samu sebe, nakon što je šest godina provela sama.

Priznajemo, možda ovakav čin nije nešto morbidno, perverzno i bolesno u rangu ideja raznih homoseksualnih, transseksualnih i drugih teško izgovorljivih nebrojenih mentalnih bolesti, koje su opsjele današnje društvo. Ipak, ovo je jasni znak propadanja društva koje se diči iluzijama slobode, demokracije, liberalne misli.

Na bizarnom obredu, prijatelji i obitelj Grace Gelder, okupili su se na idiličnoj farmi sredinom ožujka kako bi prisustvovali nesvakidašnjem događaju, udaji za samu sebe.

Gelder je navela kako je inspiraciju za ovako nešto dobila nakon što je kao studentica slušala pjesmu pjevačice Björk – „Isobel“ u kojoj postoji jedan stih: „Moje ime je Isobel, udana sam za samu sebe.“

>>> Incest u Njemačkoj uskoro legalan: “Incest je temeljno pravo”

udaja sama za sebe udala

Nakon što je „izgradila savršeni odnos sa samom sobom“, odlučila je da je konačno došao trenutak da napravi korak dalje. Rekla je kako je bila sama posljednjih šest godina, no, nije spomenula da li je bila prije udana ili u vezi s nekim.

Gelder, koja je bila na „putu osobnog razvoja“ kao samotna žena, zaprosila se u studenom prošle godine na klupi u parku, nakon što je proučavala seksualnost i „napravila dogovore sa samom sobom i drugim ljudima“.

„Sjedeći na klupi u parku, palo mi je na um da bi brak sa samom sobom pred drugim ljudima bio od potencijalno snažnog značaja da se ti dogovori održe“, rekla je Gelder.

Kao što smo rekli, ovo nije možda morbidno i perverzno kao brojni drugi devijacijski „običaji“ današnjice, ali je svakako jasni pokazatelj kamo vode „moderne vrednote“. Tradicija je zanemarena, kulture i narod propadaju, a žene se udaju za same sebe… Budućnost zaista izgleda prosperitetno!

Izvor