Siniša Hajdaš Dončić

U osvrtu na situaciju s mandatarom Oreškovićem do izražaja je došla posvemašnja zbunjenost, gomila logičkih pogrešaka, kao i nepoznavanje gramatike na kojemu mu bi mogao pozavidjeti i sam Orešković.

Tako je Hajdašu koji je za vrijeme svog mandata često bio u sukobu s Dončićem, očito možda potrebno otići odigrati koji badminton meč, jer mu je to omiljeni hobi.

Naime, Dončić tvrdi da je Petrov luđi od HDZ-a te da ima opsesivno-kompulzivni poremećaj.

Koliko je kvalitetno radio u Vladi Zorana Milanovića dovoljno govori podatak da Ugovor o kupovini 23 vlaka potpisan još u siječnju 2014. godine Hajdaš Dončić do kraja svog mandata nije realizirao.

Zato je Hajdaš Dončić sudjelovao na regati na Murteru koncem rujna ove godine, u društvu s Darkom Lorencinom i Mihaelom Zmajlovićem. Naravno, prevrnuli su brod na kojem su plovili, pa ih je izvukla spasilačka ekipa.

Ovaga puta raspoloženje mu je vidljivo znatno lošije. Sada nema spasilačke ekipe.

Loše je raspoložen ne samo zato što za cijelog mandata nije radio ništa, osim štete, nego jer se na sjednicama Vlade koje su u prosincu trajale čak pet minuta više neće moći zaduživati za 200 milijuna eura, kako bi se HAC restrukturirao.

Niti to Dončić u četiri godine svog mandata također nije uspio provesti.

Siniša Hajdaš Dončić

Izvor: Sloboda.hr/Narod.hr