Škotski prvak Celtic nije primio nikakvu ponudu za hrvatskog nogometnog reprezentativca Josipa Juranovića, izvijestile su u srijedu novine Mundo Deportivo sa sjedištem u Barceloni pozivajući se na riječi Celticovog trenera.

Neki mediji su zadnjih dana izvijestili da Barcelona, vodeća momčad španjolskog prvenstva, želi dovesti 27-godišnjeg desnog beka koji je s Hrvatskom osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu.

“Nismo primili ponudu za niti jednog igrača. Bude li postojao neki problem, ili budu li igrači imali nešto vezano za svoju budućnost, siguran sam da će me posjetiti. Izvršni direktor Michael Nicholson će razgovarati s njihovim zastupnicima. No, u ovom trenutku nema ničega. Nula. Zakopčani patent. Ništa”, izjavio je Celticov trener Ange Postecoglou na konferenciji za medije.

Zimski prijelazni rok otvara se za dvanaest dana, 1. siječnja.

Nakon što je u nedjelju završilo Svjetsko prvenstvo u Katru, gdje je slavila Argentina, u medijima se pojavljuju razna nagađanja oko transfera nogometaša.

Juranović sa Celticom ima ugovor do ljeta 2026. godine, a cijena mu je oko 6,5 milijuna eura, podatak je internetske stranice Transfermarkt.

Izvor: Sloboda.hr/Hina

foto: HINA/ Damir SENČAR/ dk