yu

Uoči domaće utakmice s Partizanom, čelnici Cibone najavili su povratak Bad Blue Boysa u Draženov dom. Trener Cibone Slaven Rimac izjavio je da je obavio razgovor s predstavnicima Bad Blue Boysa te da su mu oni potvrdili svoj dolazak na utakimicu s Partizanom.

No, ubrzo je iz Kluba navijača Dinama došao brzi demantij. Bad Blue Boysi ne samo da su demantirali vijest o dolasku na utakmicu s Partizanom, već su i iskazali svoje protivljenje regionalnoj ligi.

Priopćenje Bad Blue Boysa prenosimo u cjelosti:

Najodlučnije odbacujemo vijest koja je objavljena u jednom dnevnom listu te na nekim internet portalima, kao i špekulacije koje se posljednjih nekoliko dana pojavljuju na određenim forumima o mogućnosti organiziranog navijanja naše grupe na utakmicama KK Cibona u regionalnoj košarkaškoj ligi.

Mi trenutno kao navijačka skupina NK Dinamo organizirano pratimo isključivo nogometne utakmice. Također ne priznajemo niti jedan oblik regionalne lige u kojoj sudjeluju ex-yu klubovi tako da ovu temu zaključujemo u startu, štoviše za nas ona nije ni otvorena.

Bad Blue Boys