austrija imigranti silovanje izbjeglice

Popisu seksualnih napada koje su počinili ilegalni imigranti nema kraja. U međuvremenu, došlo je do toga da djevojka koja se branila protiv nasrtaja četvorice ilegalnih imigranata bude ispitivana zbog napada na imigrante!

Prema pisanju portala unzensuriert.at, djevojka imenom Gerlinde (puno ime poznato redakciji portala), prije nekoliko dana imala je poslovni razgovor u blizini zapadne željezničke postaje u Beču, lokaciji na kojoj posljednjih tjedana boravi na tisuće ilegalnih imigranata.

Gerlinde, 18-godišnja djevojka, svjesna cijele situacije, kretala se oprezno i neupadljivo, kako ne bi slučajno privukla nečim pažnju na sebe. „Odjednom su se stvorila četiri tamnoputa muškarca preda mnom dajući jasne signale. Kad su me počeli dirati i grabiti me za grudi, u panici sam se počela braniti rukama i nogama“, rekla je Gerlinde.

>>> NJEMAČKA: Afrički imigrant brutalno silovao 7-godišnjakinju (VIDEO)

Kako su se napadači udaljili smijući se, došla su dvojica policajaca i djevojku su počeli ispitivati o tome što se dogodilo. „Nisu mi uopće željeli vjerovati, pitajući me nekoliko puta zašto sam se ponašala tako agresivno i željeli su sve prikazati kao da sam ja napala sirote izbjeglice“, rekla je Gerlinde. „Sama ideja da ja, djevojka, idem napada četvoricu muškaraca je zbilja smiješna.

Na kraju, dvojica policajaca pustila su Gerline, a četvoricu imigranata nisu ni taknuli niti ispitivali. „Moje povjerenje u vladavinu zakona je zbilja uzdrmano. Ako budem ikada imala slično iskustvo u budućnosti, sigurna sam da neću dobiti pomoć ako odem na policiju“, navodi Gerlinde. Njena rođakinja, koja se donedavno željela prijaviti kao volonterka na bečkom zapadnom kolodvoru, odustala je od toga nakon ovoga što se dogodilo Gerlinde.

Na svu sreću, ova djevojka nije proživjela ono što prožive mnoge druge u sličnim situacijama, a vidjeli smo samo na primjeru Njemačke koliko je to učestalo u posljednje vrijeme. Švedsku ćemo ovdje još jednom samo tek spomenuti.

Izvor: Pandora/Unszersuriert.at

>>> EKSPLOZIJE, SILOVANJA, UBOJSTVA: Ovaj video dočarat će vam imigrantski kaos u švedskom Malmöu