franjo haublin antifašisti hasanbegović

Najveći autoritet za antifašiste i ekstremne jugonacionaliste, predsjednik Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske, Franjo Habulin – osvrnuo se na odabir novih ministara u Vladi.

“Taj je mogući ministar član Bleiburškog voda, skupine koja žaluje nad propašću Nezavisne države Hrvatske. Jer ne treba zaboraviti da su kod Bleiburga zarobljeni i mnogi Muslimani iz zloglasne Handžar divizije, koja je iza sebe ostavila brojne krvave tragove, osobito u Bosni i Hercegovini”, oštar je Habulin, naročito na sam spomen ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića kojeg očito poistuovjećuje s “Handžar divizijom”, a posebno ga bole najave o mogućem smanjivanju ili ukidanju prihoda brojnih “antifa” udruga.

“Za ministarska mjesta predložena su dva ultra desničara kojih se nebi postidio diktatorski režim”, dodaje i smatra da je premijer Orešković “neinformiran”. “Antifašizam nije samo ideološke prirode, već svjetonazorsko i civilizacijsko opredjeljenje”, uspjenjeno proziva Habulin te nastavlja s kritikama, ovaj puta na ministra branitelja Crnoju. “Ministar Crnoja sastavljao bi liste za Hrvatsku nepoćudnih osoba, koje su očito svi oni koji ne dijele njegove uskonacionalističke nazore”. Očito je da nova vlast djeluje na staru kao tamjan…

Klikni LIKE ako podržavate dr. Zlatka Hasabnegovića na mjestu ministra kulture!

Izvor: Sloboda.hr/Dnevno
Foto: tportal